MINETAN

professional

HÄNG MED DE BÄSTA

bottom

SALONGSBEHANDLING

Kollektion

SPRAYTAN FORMULAS
ALLA HUDTYPER OCH ÖNSKAT RESULTAT

Njut inte bara av en perfekt spraytan, utan också den mest avancerade hudterapin. MineTan har en formula för varje hudtyp, hudton och behov. Från formulas som efterliknar hudtoner till formulas som mjukar upp och återfuktar huden – MineTan har allt du behöver för att välja den solbränna som bäst passar dig och dina behov.

KÖP HÄR

DEN PERFEKTA

Miljön

PROFESIONELLA SPRAYTANREDSKAP
FÖR SALONG OCH MOBIL VERKSAMHET

Den perfekta kombon för din MineTan Spray Tan Solutions. En ny generation spraytanmaskiner konstruerade av riktiga experter inom branchen, från teamet på Tan.Easy. Spraytanmaskinerna är designade att uppnå streckfria resultat, med ett superfint snabbtorkande resultat.

#

MER INFO
#

Bli

UTRUSTAD

UTRUSTNING FÖR SPRAYTAN
NYBÖRJARE TILL SALONGER

Oavsett om du är nystartad eller behöver en uppgradering. För alla som behöver en perfekt profesionell spraytan finns nu vår nya generation spraytanmaskiner gjorda av experter inom branschen. Det perfekta valet för alla företagare, stor som liten.

KÖP HÄR
 • #

Salong

NÖDVÄNDIGHETER

NÖDVÄNDIGA PRODUKTER FÖR DET PERFEKTA RESULTATET

Oavsett om du är nystartad eller behöver en uppgradering. För alla som behöver en prefekt profesionell spraytan finns nu vår nya generation spraytan-maskiner gjorda av experter inom branschen. Det perfekta valet för alla företagare, stor som liten.

 • #

  PERFECT START PRIMER

  Spruta primer innan spraytan för att varsamt rengöra huden för ett optimalt och långlivat DHA-resultat. Fruit Prime Extract hjälper till att justera pH-värdet för en intensivare DHA-utveckling. Perfect Start Primer är designad att tillföra extra mjukgörande medel till huden och utmana DHAs uttorkande effekt.

 • #

  BLENDING CREAM

  Specialdesignad för att minska eller helt stoppa utvecklingen av den bruna färgen på oönskade områden och problemområden som händer och fötter. Med denna skapas en vacker övergång mellan brun och orörd hud.

 • #

  DISPOSABLES

  För att hålla kroppsdelar rena och övertäckta genom sprutningen bör du se till att kunden får engångsartiklar som sulor, duschmössa och underkläder.

KÖP HÄR

Salong

MARKNADSFÖRING

KOMMUNICERA MED DINA KUNDER

Reklammaterial
Kassadisplay
Golvdisplay, produkt & Bronze Babe Kit

KÖP HÄR

SELECT YOUR REGION

qty.

or more info