UPPNÅ BÄSTA RESULTATET

Give your clients a picture perfect finish every time

FÖRBERED KUNDER INFÖR DERAS BOKNING

FÖRBERED KUNDER
INFÖR DERAS BOKNING

FÖRE SOLBRÄNNAN

Skrubba och återfukta 24 timmar före din behandling, fokusera extra på armbågar, knän, anklar och andra ovanligt torra områden.

Måla naglar och tånaglar, framförall om du har lösnaglar.

Vaxa/raka minst 48 timmar innan behandlingen. Detta ger porerna tid att stängas. Prickar i porerna kan uppstå om detta frångås.

Hela dygnet före behandling bör du undvika att använda hård tvål, tvål med högt pH-värde och återfuktande duschprodukter.

Använd inte återfuktande produkter, parfym, deodorant eller makeup på behandlingsdagen.
Använd MineTan Perfect Start Primer på torr hud för att balansera pH-värdet i huden och blending cream för att täcka över områden som du inte vill färga.

img-10

EFTER BEHANDLINGEN

Bär mörka löst sittande kläder; tighta kläder eller underkläder kan ge märken. Använd flip-flops eller lösa skor.

Duscha i kallt till ljummet vatten i 30 sekunder ENDAST efter den första timmen för en lätt till medellätt solbränna.

Använd vanligt vatten och inte tvål, scrub eller schampo under de första 24 timmarna efter din behandling.

Klappa torrt och använd MineTans produkter efter din första dusch för en långlivad solbränna.

Undvika att svettas, träna eller bada de första 24 timmarna efter din spraytanbehandling.

Undvik att röra vid din hud under verkningstiden. Notera att så fort det har verkat kan du inte ta bort det från dina handflator.

Återfukta, återfukta, återfukta. Använd MineTans 3 in 1 Gradual Tan för att regelbundet toppa din solbränna och hålla den vid liv så länge som möjligt. Kom ihåg att tvätta händerna efteråt.

Efter dag fem: använd dagligen en mjuk kroppsskrubb för att hjäpa kroppen att absorbera återfuktningen – och för att behålla känslan.

Long exponering i vatten eller svett från träning kommer att bleka din spraytan. Dina yttersta celler suger upp vatten som späder ut effekten. Ju längre du är i vatten desto blekare kommer din spraytan att bli.

top-arrow

GE DINA KUNDER EN FÖRSTKLASSIG UPPLEVELSE

GE DINA KUNDER
EN FÖRSTKLASSIG UPPLEVELSE

Att få till en jämn spraytan är bara ett av många viktiga steg! Det kan verka självklart, men med följande tips kan din verksamhet, oavsett salong, bli en av de bästa på just spraytan.

GÖR UPPLEVELSEN FÖR KUNDEN SÅ BEKVÄM SOM MÖJLIGT

Genom att göra upplevelsen av spraytan så behaglig som möjligt ökar chansen att kunden återkommer. Det absolut viktigaste är att hålla rent och snyggt, vilket även gäller spraytanmaskinen.
Det kan också vara värt att reglera temperaturen i rummet – kunden klär ju av sig vid ert möte.

Och ett trevligt och avslappnat samtal är ett utmärkt sätt att få kunder bekväma.

FÖRBERED KUNDENS HUD

Blending Cream kan vara avgörande. När kunden anländer är det viktigt att smörja in kundens armbågar, knän, anklar och handflator med återfuktnade lotioin, barriärkräm eller blending cream. Dessa områden tenderar att absorbera spraytanformulan snabbare och en skyddande kräm räddar dem från att bli för mörka.

KUNDENS STÄLLNING

Att stå still är vitalt för att få en jämn och fin spraytan. Det finns några knep för att få din kund att stå stilla under hela behandlingen. Först och främst, förbered kunden för spraytan. Detta innebär applicering av barriärkräm och självhäftande sulor. För det andra, det är alltid en bra idé att informera kunden om vad som väntar. Låt kunden veta att spraytanmaskinen sprutar kallt så att de inte blir överaskade och rycker till.

VAR FÖRSIKTIG MED ANSIKTET

Ansiktet är ett knepigt område. Det kan också vara den del som skapar mest nervositet hos kunden.

Först, börja aldrig med ansiktet eftersom det kan skrämma kunden. Låt dem vänja sig genom att spraya andra områden först. Säkerställ dig om att kundens hår är ordentligt uppsatt och instoppat under en badmössa, det gäller framförallt blont hår. Detta för att undvika att håret suger upp färg och lukt från sprayformulan.

Till sist, be kunden hålla andan när du kommer till ansiktet.

TORKA FÄRGEN OCH FÖRBERED KUNDEN FÖR HEMFÄRD

Att säkerställa att kundens spraytan är helt torr innan de klär på sig är av största vikt.

En fläkt eller att torka med spraytanmaskinen är det bästa sättet att skynda på processen. Oavsett vilket bör du vänta några minuter, för att solbrännan ska sätta sig, innan du stänger av maskinen och kläderna åker på. Att förbereda kunden på att lämna salongen är ockå en viktig punkt för att säkerställa ett optimalt resultat och nöjda kunder.

Informera kunderna om när de kan tvätta sig och hur de underhåller sin spraytan. Merförsäljning av retailprodukter ökar förmånerna!

top-arrow

ANVÄNDNING AV ACCESSOARER

ANVÄNDNING AV
ACCESSOARER

 • MINETAN_RESULTS1

  Klienter eftersträvar en snygg solbränna, men tackar med säkerhet nej till fötter, händer och underkläder som ser smutsigt bruna ut. För att undvika detta bör du förse kunden med engångshandskar, självhäftande sulor, duschmössa och underkläder.

  För kunder som inte är helt bekväma med att vara nakna kan engångsunderkläder vara en räddning, både för deras egna underkläder och för blygsamheten.

  Näsfilter är också en fantastisk product som skyddar din kund och minimerar inandning av luftburna partiklar eller överflödig spray.

 • MINETAN_RESULTS2

  Förbered kundens hud med MineTans Pre Assist Professional Essential Products. Välj bland Perfect Start Primers för att sänka pH-värdet och tillsätta värdefull återfuktare till huden för att förstärka resultatet. Om kunden har torr hud är Perfect Start Primer det perfekta valet för att stärka resultatet och leverera ett bättre resultat.

  Blending Cream är högst rekommenderat. När kunden anländer är det viktigt att smörja in armbågar, knän, anklar och handflator. Dessa områden tenderar att absorbera formulan snabbare och en barriär eller blending cream förhindrar alltför mörka toner.

 • MINETAN_RESULTS3

  Vi förstår betydelsen av marknadsföring av din verksamhet precis lika mycket som vår egen, och erbjuder ett brett utbud av reklammaterial för att bidra till din verksamhet.

  Kom ihåg att informera din kund när och hur de ska underhålla sin nya spraytan.

 • MINETAN_RESULTS4

  När din kund fått sin spraytan rekommenderar vi några återförsäljningsprodukter för att förlänga solbrännan. MineTan har ett stort utbud av produkter avsedda för ansikte och kropp för den perfekta finishen.

  MineTan’s 3 in 1 Gradual Tan är den perfekta produkter för att uppgradera solbrännan.

top-arrow

KVALITETSFÖRSÄKRING

quality assurance

På Mine.Tan.Body.Skin vi tror att fräscha produkter är nyckeln till en perfekt spraytan. Därför gör vi beställningar på veckobasis och häller själva upp produkterna på flaska. Allt framställs i USA speciellt för Mine Tan Body Skin, och vi testar hela produktlinjen genom kvalitetskontroller när den anländer.

FÖRSTÄRK DIN SPRAYTAN

HÅLL DEN FRÄSCH!

Formulan ska hållas kall i en temperaturreglerad miljö. Förvaras i maximalt 24-30 grader celsius för lång hållbarhet. Upprepad utsättning för höga temperature förstör produktens effektivitet. Det rekommenderas att kyla formulan i kylskåp efter att den öppnats och den som planerar att resa med sin produkt bör ta med sig så lite som möjligt och aldrig lämna den i en varm bil. Vi föreslår att du transporterar din formula i en kylväska för att maximera dess livslängd och effekt.

EXPONERING FÖR SOL

På grund av de naturliga egenskaperna i råmaterialet i MineTan Professional Solutions bör du INTE förvara formulan i direkt solljus. Formulan kommer INTE förstöras av oavsiktlig exponering, men återkommande och långvarig exponering kommer att reducera produktens effektivitet.

På Mine.Tan.Body.Skin massproducerar vi inte och håller inga större lager vilket gör att vi alltid har färska produkter redo att använda. De sprayprodukter våra kunder beställer är sällan mer än 1-2 veckor gamla.

När kvicksilvret stiger justerar vi vårt fraktchema för alla produkter för att skydda din beställning.

Varför gör vi det? För att säkerställa att formulan anländer till din dörr i perfekt skick. DHA är skört, och värme kan aktivera DHA:n. Därför är en varm lastbil eller ett icke-acklimatiserat varuhus det sista stället vi vill förvara din produkt.

KONTAKT MED METALL

På Mine.Tan.Body.Skin massproducerar vi inte och håller inga större lager vilket gör att vi alltid har färska produkter redo att använda. De sprayprodukter våra kunder beställer är sällan mer än 1-2 veckor gamla.

När kvicksilvret stiger justerar vi vårt fraktchema för alla produkter för att skydda din beställning.

Varför gör vi det? För att säkerställa att formulan anländer till din dörr i all sin prakt. DHA är skört, och värme kan aktivera DHAn. Därför är en varm lastbil eller ett icke-acklimatiserat varuhus det sista stället vi vill förvara din produkt.

top-arrow

SELECT YOUR REGION

qty.

or more info