bg-img-top-banner

ETT PERFEKT RESULTATIt’s All #MineTan

OM MINETAN

om minetan

MINETANS 1 HOUR TANS ÄR DESIGNADE ATT GE DIG ETT PERFEKT RESULTAT FÖR… FESTEN. SOLSEMESTERN. KÄNN DIG VACKER-KÄNSLAN. SELFIEN.
THIS IS WHY WE LOVE AND WANT A TAN…

Som erkänt beroende av låtsasbränna har tanning blivit en livsstil här på Mine.Tan.Body.Skin. Vi ville skapa någonting som var lite annorlunda och någonting som var ”just mine”.

Tänk efter, alla är olika – vi har olika hudtoner, olika preferenser om hur bruna vi vill vara och olika orsaker till varför vi vill ha en solbränna – vi bestämde oss för att ge dig alla möjligheter under solen, fast utan just sol.

Minetan är helt och hållet för DIG – DU väljer färgen, hur mörkt DU vill gå och vilken finsish DIN hud ska få.

Vill du se ut som att du kommer dirket från stranden på den italienska rivieran? Prova en violettbaserad bas. Vill du se ut som att du varit på karnevalen i Rio? Då är en Dark Ash Base ditt val. Önskar du en neutral olivbrun ton? Låt vår grönbaserade formula göra jobbet. Eller ännu bättre, testa allihop! Hitta den perfekta färgen, för just DIG.

Hitta ditt uttryck! Våra produkter arbetar supersnabbt. Få solbrännan du önskar på så lite som en timme. Vill du bli mörkare? Enkelt – låt den verka lite längre (det är verkligen enkelt).

Oavsett om du är ett salongsproffs eller en nybörjare så är MineTan för DIG. Vi vet att du kommer att älska det. Vår profesionella utbud och återförsäljningskollektion låter dig skaffa en solbränna och vara redo för en festkväll med extra självförtroende samma kväll. En naturlig och doftfri solbränna.

top-arrow

VARFÖR MINETAN ÄR SÅ ANNORLUNDA

VARFÖR MINETAN ÄR SÅ ANNORLUNDA

MINETAN ARBETAR FORTARE

Alla MineTans produkter innehåller vår inovativa 1(HT) Formula som består av Fast Tanning Actives med Quad Bronzing Technology för att skynda på processen. Naturligt utvunna DHA Tan Actives kombineras med kraftfulla antioxidanter, inkluderat växter och frukter samt aminosyror som hjälper till att skynda på processen och få solbrännana att absorberas ännu djupare in i huden och skapa en mörkt neutral färg som varar länge. Kombinationen av naturliga ingedienser och näringsrika växter har många fördelar. Bland annat återfuktande antioxidanter som ger huden extra lyster.

MINETAN LÅTER DIG BESTÄMMA
HUR MÖRK DU VILL BLI

Med MineTans produkter kan du välja hur mörkt du vill gå. Om du är ute efter en neutral färgton, duscha efter en timme. Lämna den på i två timmar för att gå mörkare. Om du vill ha en djupt mörk färg – lämna den på ännu längre! Det är som att ha tre olika färger i en och samma produkt!

MINETANS FÄRGBASER LÅTER DIG
BESTÄMMA VILKEN FINISH DU VILL HA

Som du väljer hårfärg eller kosmetika kan MineTan skräddarsy och förstärka ditt resultat genom att efterlikna olika toner av brunt. Brunt är vanligtvis kategoriserat som varmt, neutralt, kallt eller som en del i en beskrivning (tänk dig ”gyllenbrun” eller ”askbrun”). För att välja din perfekta MineTanprodukt behöver du först välja vilken färgton, eller finish du önskar.

På MineTan refererar vi till färgerna som världens färger, Color Base 1 Hour Tans är inspirerade av våra exotiska favoritregioner. Uppnå din drömhud genom att efterlikna de mest populära hudtyperna. Varje färgbas hjälper dig till din idealfärg. Sen väljer du vilken dusch du vill ha genom att välja hur mörk din färg ska vara, från ljus till neutral eller mörk.

top-arrow

SELECT YOUR REGION

qty.

or more info